Specialistvård

Specialistläkarmottagning i Lund!

Har du drabbats av en skada och behöver träffa en läkare? Då är du hjärtligt välkommen till Idrottshälsan specialistvård! Hos oss kan du träffa Ortopeder och Idrottsmedicinare!

För att träffa en av våra läkare så ringer du ditt försäkringsbolag och ber om att boka en tid till en av våra specialister!

Våra läkare har erfarenhet av arbete med Handbollslandslaget, Allsvensk fotboll och högsta serien i handboll!

Läkarna jobbar nära Idrottshälsans fysioterapeuter för att erbjuda bästa möjliga vård!

Alla kan träffa våra läkare, men högkostnadskort gäller tyvärr inte vilket innebär att man antingen betalar själv eller nyttjar en sjukvårdsförsäkring. Idag har lyckligtvis nästan alla idrottare en försäkring via Folksam råd och vård!

Folksam Råd och Vård
Om du skadat dig i samband med att du utövade någon av följande sporter (se listan nedan) har du per automatik en försäkring som heter Folksam Råd och vård. Den berättigar dig till 2 kostnadsfria besök hos en fysioterapeut samt även ett kostnadsfritt besök hos någon av våra läkare och vid behov en MR. Du kommer till oss genom att klicka på den sport du tillhör i listan nedan, följer instruktionerna på Folksams hemsida och önskar att träffa någon av oss på Idrottshälsan Specialistvård! Vi är den enda kliniken i Lund som uppfyller Folksams krav för att ta emot deras patienter!


Idrottshälsan Specialistvård befinner sig i samma lokaler som Idrottshälsans fysioterapeuter på Porfyrvägen 14 i Lund!
– Välkomna förbi!